Балконски цветя

Едва ли има по-прекрасна гледка от тази на тераса, окичена с балконски цветя. Буйните цветове преобразяват изцяло фасадата на сградата, омекотяват формите и носят истинска наслада за очите. Затова ние от ГРАДИНСКИ ЦЕНТЪР ФЛОРА сме подготвили за Вас невероятно разнообразие от първокласни балконски цветя. Отглеждаме за Вас многообразие от цъфтящи растения, които виреят чудесно на открито. Ще Ви консултираме как да аранжирате Вашето външно пространство така, че цветята Ви да растат бурно и да се чувстват добре.

Галерия

Елате и изберете от нашите колекции мушкато, дипладения, колеус, сакъсче и много други. Подбрахме най-добрите семена, за да Ви осигурим здрави растения с богат и наситен цвят. Харесайте си магични кичести цветя, които можете да съчетаете, както предпочитате. Сортовете, които ще откриете при нас, виреят чудесно на нашите географски ширини и ще Ви радват с дълъг цъфтеж от пролетта до есента.

Балконски цветя за ценители

Избрахме за Вас непретенциозни балконски цветя, които се отличават с лесно отглеждане и поддръжка, като същевременно се отблагодаряват с изумителна цветна феерия. От Вас се изисква въображение, за да съчетаете по разкошен начин нашите предложения. Разчитайте на консултантите ни да Ви разкрият особеностите на сезонните ни предложения и да Ви дадат най-точни насоки за предпочитанията на балконските ни цветя. Ще обсъдим идеите Ви как да аранжирате ефектно сандъчетата си, ще Ви разкажем кои са растенията, които обичат повече слънчеви часове или влага, колко често да поливате и торите цветята си, кога цъфтят различните видове и как да подберете комбинации така, че да се радвате на цъфтеж от ранна пролет до изненадващо късна есен.

Всички Ваши въпроси ще получат отговор, затова не се притеснявайте да поискате съвети и да опитате да създадете най-красивия балкон в квартала. А ние Ви гарантираме, че няма да е рядкост хората да се спират пред Вашата цветна градина, за да се наслаждават на разкошните Ви балконски растения.

Скъпи клиенти и приятели,

Производството ни на балконски цветя за сезон 2024 вече е в продажба.Имаме много нови цветове от мушката, сакъзчета, петунии, импатианси, калибрахое, калдръмчета, копривка и други.

Очакваме Ви!